Pedicure

Ruud Kok Pedicure Apeldoorn is luxe!

Uw pedicure behandeling is misschien geen overbodige luxe, maar het mag en kan wel als luxe voelen!

Ruud Kok Pedicure Apeldoorn

De luxe begint al direct na binnenkomst! Als u de schoenen uittrekt worden deze direct behandeld met de ‘Shoefresh’. De ‘Shoefresh’ verwijdert nare geuren effectief door de schoenen gedurende 5 minuten te doorblazen met ozon. Daarna worden de schoenen 25 minuten gedroogd. Resultaat is dat u na de behandeling weer frisse, gedesinfecteerde en droge schoenen heeft. U neemt plaats in de comfortabele behandelstoel en krijgt een vers kopje Nespresso koffie of thee aangeboden. Er volgt een voetinspectie en de bevindingen worden met u doorgesproken. Ook de persoonlijke wensen worden hier in meegenomen.

Hieruit volgt het behandelplan. De behandeling vindt plaats met de meest moderne behandelapparatuur en materialen.

Als de behandeling gereed is worden beide voeten licht gemasseerd en voorzien van een heerlijke voetencrème die past bij uw huid en/of voetconditie. Tegen een geringe meerprijs kunnen uw voeten, in plaats van voetencrème, gescrubd worden. Bij scrubben worden alle dode huidcellen verwijderd. Deze behandeling eindigt dan met een heerlijke warme doeken pakking.

De gehele behandeling is een weldaad voor uw voeten!

Voor iedere nieuwe cliënt is de eerste behandeling een “introductiebehandeling”

De introductiebehandeling is een zeer uitgebreide behandeling tegen een lage introductieprijs.
De bovenstaande luxe behandeling wordt bij een introductiebehandeling vooraf gegaan door:

  • Een anamnese waarbij uw persoonlijke gegevens en medische bijzonderheden, die noodzakelijk zijn voor een verantwoorde pedicurebehandeling, in kaart gebracht.
  • Hierna wordt er van uw voeten een statische en een dynamische blauwdruk gemaakt. Met de statische blauwdruk wordt het ‘voettype’ vastgesteld en met de dynamische blauwdruk kan ik de voetafwijkingen analyseren.

Deze ‘voetenscan’ wordt vanzelfsprekend met u besproken. Hierbij zal ook een schoenadvies volgen.

 Klik hier voor de prijslijst.

Mail voor meer informatie naar: Info@RuudKok-psvs.nl

(Ruud Kok Pedicure Apeldoorn)