Sportmassage

(De (Sport)massage is verwennen van de bovenste plank. 

Ruud Kok Sportmassage Apeldoorn

Op een professionele wijze wordt u gemasseerd op een verwarmde behandelbank. De behandeling gebeurt met hoge kwaliteit aromatische olien van CHI. Bij Ruud Kok Sportmassage Apeldoorn wordt uitsluitend gemasseerd met de soort massageolie die voor de betreffende behandeling geschikt is of uw persoonlijke wens.

Neck & Shoulder

Neck & Shoulder is een effectieve massageolie bij een vastzittende nek en schouderpartij. Aan de basis van amandel en jojoba zijn ontkrampende essentiele olien zoals zoete marjolein en roomse kamille toegevoegd. Daarnaast is de verfrissende pepermuntolie toegevoegd. Ook bij mensen die vaak hoofdpijn hebben heeft deze massage olie een geweldig effect.

Back & Arm

Back & Arm is een effectieve en pijnverzachtende massageolie bij typische rugklachten en armproblemen. De basis wordt gevormd door amandelolie, St. Janskruid maceraat en jojobaolie. Aan deze basis zijn de volgende essentiele olien toegevoegd: de pijnstillende en krampstillende geranium, de verzachtende en ontspannende lavendel en tenslotte de stimulerende zwarte peper die tevens de spieren verwarmt. Een geweldige ondersteuning bij alle vormen van overbelasting.

Warming up

Warming up stimuleert de spieren en de gewrichten om op te warmen en geeft de spieren extra power. De basis wordt gevormd door amandelolie en jojobaolie. De toegevoegde essentiele olie van rozemarijn is algemeen stimulerend en bevordert de doorbloeding. De olien van mirte, grapefruit, engelwortel en kaneelschors stimuleren de bloed- en lymfecirculatie, terwijl de cipres spierkrampen weert. Niet alleen vitaliserend en stimulerend voor de spieren, maar ook voor de geest.

Recovery & Cooling down

Een massageolie voor na het sporten die de huid verfrist en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. De basis bestaat uit zoete amandel, jojobaolie en een bekend spiertonicum: arnica maceraat. Citoen zorgt voor een goede circulatie en daarmee tevens voor de afvoer van de afvalstoffen. Helicryse en lavendel zorgen samen met arnica voor het spierherstel en tegengaan van blauwe plekken. Kruizemunt en pepermunt tenslotte ontspannen en verfrissen de huid. Een ondersteunende olie om spierpijn te voorkomen of snel te verminderen. Ook in te zetten bij kneuzingen en bloeduitstortingen.

Fun flowers

Deze massageolie is een heerlijke relaxolie met een volle bloemengeur. Aan de basis van zoete amandel- en jojobaolie zijn bloemige essentiele olien toegevoegd: van pure rozenolie en jasmijn tot ylang-ylang. Pure verwennerij voor de huid en de zintuigen. Een heerlijke olie om lekker ontspannen bij weg te dromen.

Roses

Roses is een even simple als unieke combinatie van de zeer kostbare pure essentiele olie van de roos en de huidverzorgende amandel- en jojobaolie. Pure verwennerij voor iedere huid, maar speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de babyhuid en de oudere huid.

  Klik hier voor de prijslijst.

Mail voor meer informatie naar: Info@RuudKok-psvs.nl

(Ruud Kok, Sportmassage, Apeldoorn)