Sportpedicure

De Sportpedicure is geen luxe maar een noodzaak!

Ruud Kok Sportpedicure Apeldoorn

Sporters maken ontzettend veel gebruik van hun voeten. Neem nou de wandelaar, kilometer na kilometer wordt er afgelegd op onze trouwe onderdanen. Hardlopers: iedere stap is een afzet met de voorvoet, een landing op de hiel en een afwikkeling met de middenvoet. Wat voor afstand je er ook mee hardloopt, de voeten krijgen het goed te verduren. Neem andere sporten, kort draaien op de voorvoet, versnellen en stilstaan. Alle bewegingen zijn een stevige belasting voor je voeten. Om maar niet te zwijgen over voetballers. Die krijgen ook nog de nodige schoppen tegen hun voeten te verduren.

Om de voeten in conditie te houden mag je zeker niet wachten tot er blessures ontstaan. Preventief onderhoud is hierbij een must!

  • Verwijderen van ‘overtollig eelt’ (natuurlijk moet er nog een klein laagje functioneel eelt blijven zitten).
  • Nagels op de juiste lengte en wijze knippen.
  • Kloven verwijderen.
  • Eventueel voet en/of nagelschimmel vroegtijdig herkennen en behandelen.
  • Massage van de voetspieren.

Deze behandeling is nog meer dan de “normale’ pedicurebehandeling gericht op “voorkomen van problemen”. Deze behandeling begint, net als de basis pedicurebehandeling met een behandeling van de schoenen met behulp van de “Shoefresh” en een lekker kopje koffie of thee.

Ook bij deze behandeling geldt het aanbod van de “introductiebehandeling” waarbij voettype en voetafwijkingen in kaart worden gebracht en besproken.

 Klik hier voor de prijslijst.

Mail voor meer informatie naar: Info@RuudKok-psvs.nl

(Ruud Kok, Sportpedicure, Apeldoorn)