Voetkundig advies

Voor een voetkundig advies kunt u altijd bij mij terecht.

Voetkundig advies Ruud Kok Apeldoorn

Het begint met een anamnese, hierbij worden met name de persoonlijke gegevens en eventuele gezondheid klachten in kaart gebracht. Dit is met name nodig omdat bij bepaalde aandoeningen de voeten gevoeliger zijn dan normaal.

Dit wordt gevolgd door een statische en een dynamische blauwdruk van beide voeten. Vanaf de statische blauwdruk wordt het voettype bepaald, vanaf de dynamische blauwdruk worden de voetafwijkingen geanalyseerd. Naar aanleiding van deze blauwdrukken krijgt u het advies voor het soort schoen dat het beste bij u past maar ook welke soort, ondersteunende, zooltjes u verlichting kunnen geven. Ook zullen antidrukmiddelen, orthesen en voetverzorging besproken worden.

De voetverzorging is afhankelijk van het huidtype en uw voeten zullen door een goede voetverzorging aanzienlijk lekkerder en soepeler aanvoelen en functioneren.

Van uw voeten wordt de juiste maat, per voet omdat deze onderling kunnen verschillen, opgenomen en van de schoenen wordt de ‘binnenmaat’ opgenomen. Het komt namelijk vaak voor dat de schoenen niet de juiste maat hebben (ondanks dat het goed aanvoelt) met alle gevolgen, zoals blauwe nagel(s), blaren e.d. tot gevolg.

Bij de ‘pedicure-introductiebehandeling’ zijn de meeste aspecten van het voetkundig advies inbegrepen.

Zorg voor gezonde voeten!

 Klik hier voor de prijslijst.

Mail voor meer informatie naar: Info@RuudKok-psvs.nl

(Ruud Kok, Voetkundigadvies, Apeldoorn)